Sportieve peuters en kleuters gezocht!

Medemblik – “Ga je mee, ga je mee naar de peutergym?” Huppelend en bewegend op dit liedje beginnen we gezellig met de gymles. Daarna volgt er altijd een leuk spelletje. En dan mogen de peuters en kleuters de oefeningen doen die zijn uitgezet. Rollen, klimmen, kruipen, springen, schommelen, schaatsen, er komt van alles aan bod. Zeker weten dat ook uw kleintje dit fantastisch gaat vinden! Aan het einde van de les sluiten we nog altijd af met een spelletje met een parachute, dat is ook altijd ontzettend leuk.

Er is nog plaats bij de peuter/kleutergym. Kom a.s. woensdag 15 feb. kijken of meedoen.

Kom gratis kijken en laat uw peuter of kleuter meedoen. Vraag aan het einde van de les of hij/zij het leuk vond, dan heeft u grote kans dat uw kleintje: Ja! Roept. En dat is mooi, want we hebben nog veel plaats voor meer kinderen. Elke week op woensdag van 13:45 tot 14:30 is er een les, dus de kleintjes kunnen lekker komen bewegen, plezier maken en ” sporten”. Naast dat dit hartstikke leuk is, is het natuurlijk ook gezond en goed voor de ontwikkeling. En wat mag het kosten om elke week te komen? 10 lessen voor 30,- euro! Dat is niet duur voor zoveel plezier. Kom dus langs a.s. woensdag van 13:45 tot 14:30 met uw kleintje en kijk of dit ook bij jullie past. De locatie is de achterste zaal in de Muiter (in Medemblik).

Tot a.s. woensdag!

Wit u meer informatie over peuter/kleutergym? Dat kan: info@gym-medemblik.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.