12.5 C
Medemblik
4 augustus 2020 04:16
Medemblik Actueel.

Twee huizen Twisk ontruimd vanwege schoorsteenbrand

Twisk – Vrijdagavond werd er rond 19.45 een binnenbrand gemeld aan de Rositastraat in Twisk. Toen de brandweer ter plaatse kwam werd al snel duidelijk dat het ging om een schoorsteenbrand die twee zolders onder rook zette, de brandweer heeft hierop direct de hulp ingeroepen van de hoogwerker van brandweer Hoorn om de schoorsteen schoon te laten maken.

Een verslag van Ramon Vegelien

De brandweer heeft hierna ook de huizen gecontroleerd op rook schade maar dat lijkt mee te vallen wel  hebben de bewoners het advies gekregen om de huizen te laten luchten. De bewoner van het huis waar de brand was mag niet meer stoken voordat de schoorsteen door een erkend bedrijf is na gekeken.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?