Medemblik Actueel.

Voetbal

v.v. MOC in rouw na overlijden Wim Baas

Midwoud – Ons bereikte het droevige bericht dat op donderdag 4 Februari ons Erelid, Wim Baas, is overleden. Velen van ons zullen hun eigen mooie herinneringen hebben aan hoe Wim was, wat hij deed en hoe hij voor anderen klaar stond. MOC zal hem blijven herinneren als een geweldig mens met een groot club hart, het belang van MOC altijd voorop stellend en de motor achter velen activiteiten die MOC draaiend heeft gehouden en nog steeds houdt.

Een echte MOC’cer en een echt clubicoon.

Wim heeft zich meer dan 50 jaar ingezet voor onze club. Was 18 jaar toen hij zijn eerste bestuursfunctie oppakte, waarna nog vele (bestuurs-) functies volgden. Hij is de oprichter van de club van 100, wat nu de “Vrienden van MOC” is en van de Fitte vutters die elke maandagochtend er zorg voor dragen dat het MOC complex er picobello uitziet. Er zijn weinig dingen op te noemen die Wim niet gedaan heeft voor MOC of waar hij niet bij betrokken was.

Wij wensen Annie, Christine en Michel, Pieter, Michiel en Arda en de kleinkinderen alle sterkte toe in deze moeilijke periode.

Bestuur vv MOC

Reageren via facebook