13.3 C
Medemblik
8 juli 2020 09:54
Medemblik Actueel.

DeSom betrekt Gebouw Zuid Wognum

Medemblik – Gebouw Zuid aan de Dick Ketlaan in Wognum, naast het gemeentehuis, wordt weer goed gebruikt. Shared Service Center DeSom huurt sinds kort 1.000 m2 op de begane grond van het pand. Eerder is al bekend gemaakt dat Advocatenkantoor Brugman op 1 februari naar het pand verhuist.

Directeur van DeSom Almar Wimer Siebenga: ‘Op onze oude locatie, in Gebouw Midden, groeiden we uit ons jasje. Daar huurden we de helft van de oppervlakte die we nu hebben. Het is fijn dat we nu de ruimte hebben die nodig is om onze diensterlening optimaal te laten zijn.’ DeSom is de ICT-dienstverlener voor de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Stede Broec, Opmeer, Medemblik, Koggenland en het samenwerkingsverband WerkSaam.

Wethouder Hans Tigges: ‘Ik ben blij dat DeSom een deel van het prachtige Gebouw Zuid gebruikt. Ik verwacht dat het andere bedrijven uitnodigt om ook een deel van het pand te huren. Het gebouw is voorzien van alle faciliteiten en staat op een heel gunstige locatie.’

Over Gebouw Zuid

Het gebouw is gevestigd aan de Dick Ketlaan in Wognum, naast twee vergelijkbare panden waarin de Gemeente Medemblik is gevestigd. Het is een van de drie gebouwen van de gemeente Medemblik, dat zich typeert door de organische bouwstijl van Alberts en Van Huut. Het gebouw ligt langs de A7 en is daardoor eenvoudig te bereiken. De oppervlakte bedraagt 2.850 m2, waarvan op dit moment nog 1.330 m2 beschikbaar is om te huren.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?