32km/u te snel over de Zwaagdijk in Zwaagdijk-Oost

Zwaagdijk-Oost – Op zaterdagmiddag hield de politie een snelheidscontrole op de Zwaagdijk in Zwaagdijk-Oost. Tussen 15.30 en 18.00 uur passeerden 539 voertuigen de controleplaats. Hier geldt een maximum snelheid van 50 km per uur. In totaal reden 69 bestuurders te snel.

Overtredingspercentage: 13 %. Hoogst gemeten snelheid 82 km per uur. De overtredingen werden fotografisch vastgelegd. De betrokken bestuurders krijgen hun bekeuring thuisgestuurd.

Ook in Westwoud wisten diverse coureurs het gaspedaal goed te vinden

Op zaterdagmiddag hield de politie een snelheidscontrole op de Dr. Nuijenstraat in Westwoud. Tussen 16.00 en 18.00 uur passeerden 475 voertuigen de controleplaats. Hier geldt een maximum snelheid van 50 km per uur. In totaal reden 51 bestuurders te snel. Overtredingspercentage: 11 %. Hoogst gemeten snelheid 78 km per uur. De overtredingen werden fotografisch vastgelegd. De betrokken bestuurders krijgen hun bekeuring thuisgestuurd.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.