6.6 C
Medemblik
23 november 2020 20:59
Medemblik Actueel.

Carnaval met de Skuitekloeters Obdam.

Regionieuws – Van 5 tot en met 8 februari wordt er Carnaval gevierd in Obdam. Ook dit jaar is het de Carnavalsvereniging de Skuitekloeters weer gelukt om een veelzijdig programma voor jong en oud in elkaar te zetten. Onder aanvoering van Prins Johny d’n Erste en zijn hofdames Marieke en Stefanie hopen we dat het prachtige, gezellige dagen en avonden (nachten) zullen worden.

Hieronder vindt u het volledige programma met een toelichting hierop.

Makrelenverkoop 30 januari

Prins Carnaval Obdam met Hofdames
Prins Carnaval Obdam met Hofdames

Op zaterdag 30 januari zullen de Skuitekloeters bij u aan de deur komen om de welbekende overheerlijke makrelen aan de man/vrouw te brengen. Lekker op een broodje of op een toastje bij de borrel. De opbrengst draagt bij om het carnavalsprogramma te financieren. Ook de bedrijven die ons sponsoren hebben we hard nodig. Wij bedanken u en de sponsors zodat het wederom in 2016 mogelijk is om Carnaval in Obdam te kunnen vieren!

En dan, van 5 februari t/m 8 februari barst het Carnavalsfeest los in Obdam!!!

Fris Fissa vrijdag 5 februari

Van 19.30 tot 22.30 uur in Nelly’s Café. Entree € 5 inclusief twee consumpties. Leeftijd 10 t/m 16 jaar. Wij hebben voor jullie een DJ en entertainment geregeld. Ook deze avond leuke prijzen te winnen en je mag verkleed komen. We hebben gehoord dat er al veel kids komen, kom dus ook! Voor de ouders, er is toezicht aanwezig en er wordt geen alcohol geschonken.

Ziekenbezoek zaterdag 6 februari

Vanaf ± 11.00 uur bezoekt Prins Johny d’n Erste met een delegatie van zijn hofhouding de zieken in Obdam. Aandacht en een aardigheidje doet goed. Als u voor een zieke een bezoek wilt aanvragen kunt u dit doen via info@skuitekloeters.nl.

Obdammer Battle zaterdag 6 februari

Van 20.00 tot 22.00 uur in Nelly’s Café. Speel bekende TV-spellen en win fantastische prijzen! Maak een team van vier personen en doe mee! Opgeven vóór 4 februari, de formulieren zijn te verkrijgen bij Nelly’s en deelname is gratis.

Braziliaans Carnaval “in de polder” zaterdag 6 februari

Van 22.00 tot 3.00 uur in Nelly’s Café vieren we Braziliaans Carnaval “in de polder”! Gratis entree met DJ Skip en we hebben sexy Braziliaanse dames geregeld! 

Ballonnenwedstrijd en optocht zondag 7 februari

Om 12.00 uur verzamelen bij de Dekamarkt. Alle kinderen krijgen een ballon, komt jouw ballon het verst? De winnaar krijgt een super prijs! Aansluitend om ± 12.30 uur start de optocht, het thema is Disney, de route vind je op Facebook, in het boekje en op de website. Kom en loop mee, verkleed vinden we superleuk, maar je mag natuurlijk ook je fiets of skelter versieren! Bouw je een wagen dan is dat helemaal gaaf! Ook hier delen we weer gave prijzen uit!

Obdam Got Talent en kinderdisco zondag 7 februari

Vanaf 14.00 uur in het Wapen van Obdam. Kinderen van 4-12 jaar die zich hebben opgegeven doen een dansact, playbacken, doen een goocheltruc, vertellen een mop, hun huisdier kan een trucje of iets anders, het wordt een superleuke en gezellige middag! Schrijf je snel nog in voor Obdam Got Talent voor het te laat is. Het inschrijfformulier en verdere info vind je op de website www.skuitekloeters.nl.

Na Obdam Got Talent, vanaf circa 17.00 uur kinderdisco in het Wapen van Obdam! We hebben een kar vol met prijzen en cadeaubonnen dus doe ook mee! Kinderen krijgen gratis drinken, chips, snoepjes en er is een zeer speciale verrassing! En als afsluiter krijgen alle kinderen ook nog gratis poffertjes zodat ze met een vol buikje naar huis kunnen! Mis dit dus niet en kom ook met uw kinderen! Zij zullen een onvergetelijke middag beleven en u kunt aan de bar een drankje nemen!

Foute avond met karaoke zondag 7 februari

’s Avonds van 20.00 tot 1.00 uur in Nelly’s Café, vrij entree, belooft een gezellige, ontspannen avond te worden.

Bezoek de Horstenburgh en verpleeghuis Snijdersveld maandag 8 februari

Prins Johny d’n Erste brengt met zijn hele gevolg een bezoek aan de Horstenburgh en Verpleeghuis Snijdersveld. Eerst koffie drinken en hierna doen we met iedereen een borreltje. Alle mensen zijn verkleed en ook hier geven we leuke prijzen voor weg. Carnavalsmuziek met polonaise en een paar rondjes bingo. Het worden weer hele gezellige uurtjes bij deze mensen.

Al met al is het ons geslaagd om een fantastisch programma in elkaar te zetten. Aan u, inwoners van Obdam, de taak om er een grandioos Carnavalsfeest van te maken. Wij rekenen op u, Alaaf!!!

Prins Johny d’n Erste, hofdames Marieke en Stefanie,

Bestuur en Raad van 11,

Carnavalsvereniging “De Skuitekloeters” Obdam
Alle informatie vind u ook op www.skuitekloeters.nl.
Volg ons op facebook en blijf op de hoogte.

Reageren via facebook