8.8 C
Medemblik
22 september 2020 09:36
Medemblik Actueel.

College Medemblik wil Internationaal Zeilcentrum Medemblik verkopen

Medemblik – Het college heeft plannen om het ICM in Medemblik te verkopen aan Regatta Center Medemblik BV. In 2015 is hier al een principe besluit overgenomen en deze plannen zijn nu uitgewerkt en klaar om aan de gemeenteraad te worden voorgelegd. Door de verkoop van het ICM zorgt het college ervoor dat het zeilcentrum voor Medemblik behouden wordt.

Regatta center Medemblik is een onderdeel van de Jachthavensgroep die ook jachthavens in Rotterdam,Amsterdam,Stellendam en de jachthaven van Schokkerstrand in beheer heeft. Regatta Center Medemblik is de thuishaven van internationale evenementen zoals de Delta Lloyd Regatta en Europese en wereldkampioenschappen in diverse klassen. Ook worden er evenementen voor grotere jachten verzeild zoals de 24-uurs race, Vastgoed Business Cup, Coppers Cup en Miles 4 Justice.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?