22 C
Medemblik
9 augustus 2020 04:44
Medemblik Actueel.

Scholieren Klaverwoid Twisk zijn vogels gaan tellen.

Twisk – OBS De Klaverwoid uit Twisk heeft vandaag vogels geteld in het park achter de school in het kader van de Tuinvogeltelling voor Scholen. Met behulp van het IVN West-Friesland hebben we de kinderen vogels leren herkennen met behulp van de zoekkaarten, foto’s, huisje boompje beestje afleveringen en ander lesmateriaal.

Woensdag ochtend heeft het IVN West-Friesland in elke klas verteld over vogels. We hebben vanmorgen gemerkt dat ze enthousiast vogels in het park aanwezen, op naam brachten en verhalen over de vogels in hun eigen tuin vertelden. We hebben van alles aan tuinvogels gezien, zoals winterkoninkjes, roodborstjes, vinken, pimpelmezen, koolmeesjes, merels, tortelduiven, houtduiven, kauwen, kraaien, eenden, meeuwen, maar ook de smient, grote bonte specht en de ijsvogel waren aanwezig. Erg leerzame en leuke ochtend gehad.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?