Computercursussen voor senioren in Midwoud

MIDWOUD – Op vrijdag 9 oktober beginnen in de Molenwoid weer de computercursussen voor senioren. Deze keer staan de cursussen in het teken van beeldbellen. Heeft u een tablet, of een PC met webcam dan leren de mensen van het SeniorenWeb Leercentrum in Midwoud u graag hoe u daarmee moet werken. U hoeft dan niet meer de deur uit als u uw familie wilt zien, mocht de coronacrisis toch weer oplaaien.

Maar ook leren de mensen van het SeniorenWeb Leercentrum in Midwoud u hoe je foto’s kan bewerken en er een fotoalbum van maken, hoe u veilig kan winkelen op internet of E-mailen. Het SeniorenWeb Leercentrum biedt senioren een breed scala aan computercursussen aan, van een beginnerscursus tot Exel.

De cursussen beginnen in de ochtend om half 10. Vanwege de coronacrisis is er maar plaats voor een beperkt aantal personen dus wees er snel bij met opgeven.

Het adres van ons Leercentrum is: Molenwoid 15 in Midwoud . Voor meer informatie Cisca Groeneveld 0229 201519, SeniorenNKL@ziggo.nl

Reageren via facebook