Brugklasblog – Even geen zin…

Ten eerste: sorry dat ik al een tijdje niets geplaatst heb , maar dat komt door natuurlijk school zelf en in de vakantie had ik er ook niet zo veel zin is .ik bedoel de vakantie is toch een tijdje dat je ff school vrij bent toch? Hoe dan ook in deze blog kan je verwachten wat er allemaal voor de vakantie is gebeurd.

Het eerste dat is tegen jullie wil vertellen dat er een soort van mini concert op De Dijk is gegeven door de leerlingen zelf (en als u denk ik wist daar helemaal niks van: u moest uitgenodigd worden door de leerling die meedeed zelf). Er waren veel leerlingen die zongen en sommige speelden er zelfs piano bij. Verder was er ook gewoon alleen zingen, een instrument bespelen of iemand zelf begeleiden.

Er is kans dat ik de helft vergeet maar de belangrijkste en de leukste dingen die heb ik onthouden zoals: de Dijkdagen, en wat zijn de Dijkdagen precies dat zijn 2 weken waarin alle kinderen van SG De Dijk aan een project werken zoals de middeleeuwen (dat was tenminste mijn project ) , maar niet alleen dat: er is ook sinterklaas gevierd en volgens mij was dat tijdens de Dijkdagen maar alsnog vertel ik het gewoon. We hadden dus ook sinterklaas gevierd en de meeste klassen doen het met suprises, maar je mocht kiezen uit alleen rijmen met een cadeautje of surprise en de meeste kozen daarvoor. Er kwam geen sinterklaas ofzo maar gewoon iedereen met een vrolijk gezicht kwam binnen.

Er was ook kerst en dat is net voor de kerstvakantie dus dat moet ik nog goed weten toch? Net voor de kerst vakantie (ff iets persoonlijks) heb ik mij geblesseerd aan mijn knie en dus kon ik niet aan een activiteit meedoen die ik had uitgekozen . Het was dus de bedoeling dat je een soort van lijstje ging invullen waarin je kon kiezen wat je wou doen zoals: schaatsen : knutselen, film kijken, bowlen en een soort van schaakwedstrijd was mij echt super saai lijkt maar toch van dat schaken kom je meer te weten op de site van De Dijk . In de volgende blog ga ik jullie vertellen hoe het allemaal is gegaan op de open dagen dus als je denkt van ik ben 11 of 12 en ik moet voor een nieuwe school kiezen, kijk dan op onze site daar staat alle info en wanneer je er moet zijn

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.