Medemblik Actueel.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

The Thunderbirds in Sarto Andijk

15 december 2019 om 15:00 - 17:00

Kosten: €5,

ANDIJK – De formatie The Thunderbirds  is ontstaan in het begin van de jaren zeventig, De grondlegger van de band is Rob Innemee, die sinds jaar en dag de bas bespeelt,The Thunderbirds hebben in de meer dan dertig jaar van hun bestaan, op alle gerenommeerde podia opgetreden.

The Thunderbirds bestaan nu uit:Rob Innemee Bas/Vocals, Ton Adams Lead Vocals, Paul  Munck Leadguitar/Vocals, Ton Beckers Drums, Bart Bartstra Keyboards/vocals, Ben Bouman Rythmguitar en Michiel Bouwmeester Sound Engineer.Stuk voor stuk zijn het zeer ervaren muzikanten met een lange staat van dienst.

Ze spelen muziek in de sfeer van de jaren 60 en 70, zoals Rock’n Roll, Country,en Indo-rock. Op het repertoire staan nummers van Elvis, Chuck Berry, Buddy Holly, Creedence enz,en instrumentale nummers van de  The Shadows en andere, dus heel gevarieerd. Dus fijne muziek om op te dansen, of gewoon lekker naar te luisteren.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Gegevens

Datum:
15 december 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Kosten: €5,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Sarto Andijk
Telefoon:
0228 591 613
E-mail:
info@sarto-andijk.nl
Website:
http://www.sarto-andijk.nl/

Locatie

Sarto Andijk
Bangert 4
Andijk, 1619 GJ
+ Google Maps
Telefoon:
0228 591 613
Website:
http://www.sarto-andijk.nl/