Lenny Kuhr in Opperdoes. ‘Gekust door de eeuwigheid’

OPPERDOES – Op 15 oktober a.s. verzorgd Lenny Kuhr een fantastisch optreden in de Dorpskerk van Opperdoes. Vaak wordt Lenny Kuhr onterecht ‘slechts’ in verband gebracht met het lied ‘De Troubadour’, waarmee zij in 1969 het Eurovisie Songfestival won. In de laatste decennia heeft Lenny een geheel nieuw en vooral uitzonderlijk mooi nieuw repertoire ontwikkeld. Zij zegt daar zelf over:

“In deze voorstelling staat het diepe heimwee, dat ik als kind al voelde, centraal. Voor mij is heimwee de grondtoon van ieder mens. Een onbestemd verlangen dat zich gaandeweg de voorstelling onthult. Ik wil mijn publiek in die grondtoon graag aanspreken, ontmoeten en meevoeren . Heimwee is de kracht die kunstenaars en mystici boven de vorm uit laat stijgen. Het kan ons naar de plek leiden waar heldere inzichten te vinden zijn  en waar je, als je je er voor open stelt, uiteindelijk wordt gekust door de eeuwigheid.”

‘Gekust door de eeuwigheid’ is een voorstelling die absoluut verrast, ontroert, inspireert en die je leven een verrassende wending kan geven. Het spiksplinternieuwe gelijknamige album komt naar verwachting 22 februari uit. Het gelijknamige boek is reeds verkijgbaar.

“Je hebt mijn ziel geraakt, mijn hart getroost en mijn zinnen verzet”. – Miranda van Kralingen.

  • Met Reinier Voet, gitaar en Mischa Kool, basgitaar.
  • Datum: 15 oktober 2016
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Deur open: 19.45 uur
  • Locatie: Dorpskerk Opperdoes – Kerkebuurt 16 Opperdoes
  • Tickets à € 17,50 zijn te bestellen op www.ticketkantoor.nl/shop/lenny
  • Ook telefonisch reserveren is mogelijk: 0227- 543034
  • Tickets zijn ook aan de deur verkrijgbaar, maar let op: vol=vol!

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.