Medemblik Actueel.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

In concert met Petra Berger en het Driebankoor

26 oktober 2019 om 20:00 - 22:00

VENHUIZEN – Op zaterdag 26 oktober a.s. vindt er in de Nederlands Hervormde kerk te Venhuizen een prachtig concert plaats met de bekende zangeres Petra Berger en het befaamde Driebankoor. Beiden zingen een gevarieerd repertoire, waarbij Petra Berger ook als soliste samen met het koor zingt. De begeleiding wordt verzorgd door Mark Brandwijk, piano en Aarnoud de Groen, orgel. De algehele leiding is in handen van dirigent Jan Verhoef. De aanvang is 20.00 uur.

Toegangskaarten zijn online à € 17,50 verkrijgbaar via www.zingenenzo.com en voor aanvang aan de kassa à € 19,50 (indien nog beschikbaar).

Vanwege deze onbegrensde muziekkeuze kan het Driebankoor een concert geven op 26 oktober met Petra Berger, op 24 december 2019 samen met het Lucaskoor zingen in de Kerstnacht en geeft op 19 januari 2020 een concert met het Princenhage’s mannenkoor. Mocht u interesse hebben gekregen om mee te zingen voor een bepaald concert of als vast lid, mail even naar leden@driebankoor.nl of kom langs op een repetitieavond. U bent altijd van harte welkom!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Gegevens

Datum:
26 oktober 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Zingen en Zo
E-mail:
info@zingenenzo.com
Website:
www.zingenenzo.com

Locatie

Hervormde Kerk Venhuizen
Kerkweg 113
Venhuizen, 1606 AN
+ Google Maps