19.3 C
Medemblik
7 augustus 2020 10:18
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Concert Popkoor PUUR en Tight Formation Benningbroek

BENNINGBROEK – Popkoor PUUR en Tight Formation geven woensdag 24 mei samen een concert in Dorpshuis De Vang aan de Molenstraat in Benningbroek. Beide koren staan onder leiding van dirigent/pianist Laura Tesselaar.

Popkoor PUUR

Popkoor PUUR bestaat uit ruim dertig vrouwen. Gezelligheid, muzikaliteit, saamhorigheid en enthousiasme, dat is waar het koor voor staat. De koorleden zingen vooral Engelstalige liederen. Met wisselende opstellingen en bewegingen zorgen zij steeds weer voor een sprankelend optreden.

Tight formation

Tight Formation is een gemengd kerkkoor uit De Weere/Nibbixwoud, maar omdat de zangers ook graag andere muziek willen zingen, zijn zij begonnen met het zingen van popnummers. Het koor zingt deze nummers uit het hoofd, in wisselende opstellingen, met soms een beetje beweging. Tijdens het concert worden deze nummers ten gehore gebacht.

Het concert begint om 20.00, de zaal is open om 19.45 en de toegang is gratis. Na afloop van het concert kunnen bezoekers een vrijwillige bijdrage geven.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?