Symfonieorkest muziekschool in Kasteel Radboud

MEDEMBLIK – Woensdagavond 10 juli geeft het gloednieuwe Symfonieorkest van Muziekschool Stede Broec en Oostelijk West Friesland hun première concert op Kasteel Radboud.

Van klassiek tot hedendaags
Een symfonieorkest bestaat uit een evenwichtige hoeveelheid strijkers, hout- en koperblazers en slagwerk. Voor sommige muziekstukken kunnen er instrumenten als een piano, harp of een orgel aan het orkest toegevoegd worden. Het repertoire is zeer breed van klassiek tot hedendaagse muziek. Spelers van alle leeftijden zijn vertegenwoordigd, van jong tot oud. De enige vereiste is minimaal drie jaar speelervaring.

Programma en prijzen
Van 19:00 uur tot 19:30 uur start de avond met een optreden van leerlingen van de muziekschool. Na een pauze van 15 minuten begint het optreden van het symfonieorkest om 19.45 uur tot ongeveer 20.15 uur. In de voorverkoop kosten kaartjes € 4,50 voor kinderen t/m 12 jaar en € 6,50 regulier. Aan de deur zijn de prijzen respectievelijk € 5,- en € 7,50. Museumkaart is niet geldig bij dit evenement. Meer informatie en reserveren via kasteelradboud.nl/agenda

[signoff]

Reageren via facebook