Veel complimenten voor personeel restaurant Frederique in Medemblik, ‘kalm en rustig werd ons verzocht van het terras te gaan’

MEDEMBLIK – De complimenten voor de manier waarop het personeel in actie kwam toen er brand in de keuken van restaurant Frederique in Medemblik uitbrak. Klanten en omstanders wijzen vooral op de rust die het personeel wist te behouden en op een kalme manier de klanten op het terras vroegen om te vertrekken vanwege de brand.

De brand die was overgeslagen naar de afzuiginstallatie was snel onder controle maar zorgde wel voor de nodige schade waardoor het restaurant aan de Nieuwstraat vandaag nog niet open kan gaan. De bewoners van de woningen boven het restaurant moesten op last van de brandweer hun woning tijdelijk verlaten.  De afzuiginstallatie heeft de brand niet overleefd, deze moest door de brandweer worden gesloopt om zo de brand te kunnen blussen.

Update 2: wij krijgen zojuist te horen dat het restaurant vandaag toch gesloten blijft.

Update: Frederique Ligthart laat via Facebook weten vandaag gewoon weer open te gaan.

 

Foto: A.G Foto

Reageren via facebook