Bedrijfsbus leeggeroofd in Abbekerk, getuigen gezocht

ABBEKERK – Marco Koning uit Abbekerk wist niet wat hij zag toen hij afgelopen maandag naar zijn bedrijfsbus liep en zag dat een raam van zijn bedrijfsbus was ingeslagen. Het bleek al snel dat criminelen zijn bedrijfsbus van al het gereedschap had ontdaan en Koning berooid achterlieten.

Marco Koning roept mensen die iets hebben gehoord hebben gezien of merken dat er ineens gereedschap van het merk Hilti wordt aangeboden op bijvoorbeeld Marktplaats dit aan Marco Koning te laten weten, of natuurlijk dit te melden.

Marco Koning zegt hierover: “Komt u t.z.t. iemand zonder handen tegen was de desbetreffende informatie goed doorgegeven en de juiste persoon adequaat gestraft.”

Mensen met meer informatie kunnen Marco bereiken via Facebook, de politie is bereikbaar via 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven via 0800-7000 of via Meld Misdaad Anoniem.

Op de foto de bewuste bus van Marco Koning.