Update: Andijkse Heleen Keur legt haar werkzaamheden neer om voor haar zieke dochter te zorgen

ANIJDK/DEN HELDER – Wethouder Heleen Keur van Den Helder legt haar werkzaamheden als wethouder per direct tijdelijk neer. Aanleiding is de gezondheidstoestand van haar 20-jarige dochter Janneke, die al enige tijd ernstig ziek is. Er was hoop op herstel, maar de afgelopen dagen werd echter steeds meer duidelijk dat zij niet meer behandeld kan worden.

“Wij zijn erg geschrokken en verdrietig door dit bericht. Wij wensen wethouder Keur en haar gezin veel kracht en sterkte in deze moeilijke periode”, schrijft het college. De portefeuilles van Keur worden de komende tijd waargenomen door wethouder Kees Visser.

Update: Zojuist is ons medegedeeld dat de dochter van de wethouder is overleden. Namens de hele redactie van Medemblik Actueel onze condoleances

Via mediapartner: Noordkop Centraal

Reageren via facebook