Zwervend over lands wegen, maar bel niet de politie..

MEDEMBLIK – Veel mensen hebben hem al gezien, de man met de overvolle kar die lopend door Nederland trekt. Zo kwam de man ook aan in Anna Paulowna waar hij direct door veel inwoners opviel. Maar zegt de wijkagent van Anna Paulowna, ‘geen zorgen er wordt op deze man gelet of alles goed gaat en of hij hulp nodig heeft.’

,,Net een prachtig gesprek gehad met de meneer die door het land zwerft met dit karretje. Even voorzien van een broodje en fruit en naar zijn verhaal geluisterd,” gaat de wijkagent verder, die besluit door te zeggen: ,,Ziet u deze meneer lopen dan hoeft u niet de politie niet te bellen, wij letten al op deze man.”

Veel inwoners van Hollands Kroon hebben de man al gezien en bieden hem zelfs eten en drinken aan, een enkeling biedt hem zelfs aan om even te komen douchen als hij dat wil. De man trekt al jaren lopend door Nederland en delen van Europa..

Foto: Politie Anna Paulowna

Reageren via facebook