Brillenspray Actie Schouten Optiek zorgt voor blije gezichten op Leekerweide locatie De Koopman

WERVERSHOOF – Schouten Optiek in Wervershoof heeft elk jaar een Brillenspray Actie en deze keer was de opbrengst voor de De Koopman locatie van Leekerweide.

Monique, van Shouten Optiek vertelt tegen de redactie: “Wij hebben afgelopen half jaar voor Leekerweide – locatie De Koopman gespaard met onze brillenspray actie en onze (gratis) service. Kim en Sanne hadden zich speciaal voor deze foto extra feestelijk gekleed en namen met veel plezier het gevulde spaarvarkentje in ontvangst.

Wij hebben een prachtige maar vooral een hele lieve kaart ontvangen met een uitnodiging om als alles straks weer open mag, de aangeschafte spullen voor de tuin te bewonderen en een rondleiding in De Koopman. Wij kijken er naar uit.

Het eerste helft van dit jaar is de Brillenspray Actie voor Molen De Hoop in Wervershoof. “Er zal vast straks wel weer zo’n mooi bedrag in zitten,” zegt Monique over de nieuwe actie.

 

Reageren via facebook