Gemeenteraad gaat subsidieplafond 2021 vaststellen, subsidies liggen fors lager dan in 2020

MEDEMBLIK – Aankomende donderdagavond gaat de gemeenteraad van Medemblik discussiëren over het subsidieplafond 2021. Tijdens de begrotingsvergadering van afgelopen 19 november 2020 heeft de gemeenteraad de programmabegroting vastgesteld en dus ook indirect de hoogte van het subsidieplafond. Om alles juridisch in orde te maken dient het college van Medemblik de gewijzigde subsidieplafonds opnieuw aan.  Het is niet de verwachting dat het een hamerstuk gaat worden gezien de eerdere schriftelijke vragen van o.a. Hart voor Medemblik, de VVD en GemeenteBelangen.

In de gewijzigde voorstel is er 15.000 euro vrijgemaakt uit het potje ‘Topsport’ voor muziekonderwijs, krijgt de S.T.E.M. 22.500 euro, gaat er 17.734 euro  naar het kernenfonds en krijgen de zwembaden 15.000 euro.

Reageren via facebook