Rond de feestdagen gaan veel zaken anders, ook de afvalinzameling van HVC.

MEDEMBLIK – Tijdens de kerstdagen (vrijdag 25 en zaterdag 26 december) en op Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari) leegt HVC geen bakken. Let op: mogelijk worden de bakken rond de feestdagen op een eerder of later moment geleegd. Kijk op tijd in de afvalkalender in de HVC afval-app of op www.hvcgroep.nl wanneer de bak wordt geleegd of de zakken worden opgehaald.

Gebruikt u een ondergrondse container?

Hou er dan rekening mee dat deze door de feestdagen eerder vol kan zitten. U kunt dan een andere container proberen of de zak nog even thuis bewaren. Zet het er niet naast. Er komt ongedierte op af en bij het legen kan de chauffeur de container niet goed optillen.

Afvalbrengstations

De HVC afvalbrengstations zijn op Eerste en Tweede Kerstdag en op Nieuwjaarsdag gesloten. Van 28 tot en met 31 december 2020 en vanaf 2 januari 2021 ben je welkom op de afvalbrenstations. Kijk voor de openingstijden in de HVC-app of op hvcgroep.nl/afvalbrengstations.

Reageren via facebook