Medemblik onderzoekt impact corona bij de ondernemers

MEDEMBLIK – Elke ondernemer in onze gemeente heeft te maken met de gevolgen van het coronavirus. Misschien heb je meer of minder werk, moet je personeel ontslaan of heb je liquiditeitsproblemen. Er is een groot aantal vormen van ondersteuning waarop een beroep kan worden gedaan. Ben je op de hoogte van de mogelijkheden voor jou? En helpen ze jou als ondernemer?

Om inzicht te krijgen hoe het gaat met de ondernemers en de bedrijven in de gemeente Medemblik verspreiden we de ondernemersenquête. Met de output uit deze enquête kunnen we bepalen hoe we jou het best kunnen ondersteunen. Het invullen duurt circa tien minuten. De enquête staat open tot en met zondag 20 december. Je vindt de enquête hier www.monitorwf.nl 

Wat levert de enquête op?

Dit voorjaar stuurde de gemeente Medemblik de eerste ondernemersenquête rond. De output uit die enquête is gebruikt om de ondernemers in de gemeente te ondersteunen en om diverse acties te ondernemen. Zo hebben zij onder andere de dienstverlening verbeterd. Deze tweede enquête geeft inzicht in welke zaken nu actueel zijn, welke maatregelen helpen en aan welke ondersteuning ondernemers behoefte hebben. Het invullen ervan levert dus een grote bijdrage aan de te nemen acties. De gemeente Medemblik zou het daarom zeer op prijs stellen als je de enquête invult en deelt met andere ondernemers. Zij verspreiden de enquête via diverse kanalen, dus het kan zijn dat je hem meerdere keren toegestuurd krijgt. In dat geval excuses hiervoor.

Ondernemersloket Corona gemeente Medemblik

Vanuit het Ondernemersloket Corona ondersteunt de gemeente Medemblik ondernemers. Kijk voor meer informatie op www.medemblik.nl/coronamaatregelen 

De ondernemersenquête is een initiatief van de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec. De antwoorden worden anoniem verwerkt.

Reageren via facebook