Medemblik komt met extraatje voor kinderen uit gezinnen met laag inkomen

MEDEMBLIK – Extraatje voor kinderen tijdens Decemberactie 2020. De gemeente Medemblik stelt in december een extraatje beschikbaar. Dit is bedoeld voor kinderen uit Medemblik (tot en met 17 jaar) van ouders die weinig te besteden hebben.

  • per kind is er een pakketje met een VVV-bon en twee cadeautjes samengesteld.
  • de VVV-bon is voor ieder kind gelijk en kan worden uitgegeven aan bijvoorbeeld: uitjes, kleding, kerstdiner en/of speelgoed.

Hoe werkt het?

Kinderen van ouders die weinig te besteden hebben kunnen zich aanmelden voor de Decemberactie (netto-inkomen max. 120% van de bijstandsnorm en/of in een lopende schuldregeling). Via het speciale webformulier op de website kan een aanvraag worden ingediend, zie:  www.medemblik.nl/decemberactie2020 Aanvragen kunnen tot en met 31 december 2020 worden ingediend.

Pakketten die vóór vrijdag 18 december 2020 aangevraagd zijn, worden naar verwachting voor de kerst bezorgd. Pakketten die tussen 18 en 31 december 2020 zijn aangevraagd, worden begin januari 2021 bezorgd.

Reageren via facebook