Medemblik Actueel.

Bij Vitasys is het geen schoolvakantie (Foto: Vitasys)
Algemeen

Vitasys Zwaagdijk heeft geen (school)vakantie..

ZWAAGDIJK-OOST – De scholen zijn gesloten maar dat wil niet zeggen dat er achter de schermen hard wordt gewerkt om het nieuwe schooljaar weer met veel energie en nieuwe computers te kunnen beginnen. Vitasys uit Zwaagdijk is juist nu druk bezig om dit allemaal in orde te maken.  Tientallen Chromebooks staan klaar om naar de scholen in West-Friesland te gaan voor de leerlingen die hier mee gaan werken.

Operationeel Directeur Tim van Dam zegt tegen Medemblik Actueel, “De Chromebooks worden samen met de Microsoft devices volledig naar wens van de klant ingericht zodat zowel de leerlingen als de docenten een frisse start kunnen maken in het nieuwe schooljaar.”

Dat Vitasys een vaste waarde voor de scholen is geworden blijkt wel uit het feit dat het bedrijf druk bezig is met diverse andere projecten binnen het onderwijs. “Zo zijn we op dit moment bezig met het uitrollen van complete Google en Office 365 -omgevingen en met het assembleren van de nodige note- en Chromebookkarren. Ook zijn we druk met de bouw van Wifi-omgevingen en de installatie van digitale schoolborden”, vertelt Tim van Dam.

Reageren via facebook