-1.7 C
Medemblik
25 januari 2021 08:10
Medemblik Actueel.

Action geeft personeel distributiecentrum coronabonus tot 250 euro

ZWAAGDIJK-OOST – Action beloond haar werknemers die werkzaam op de distributiecentra in Nederland met een coronabonus die kan oplopen tot 250 euro. Sander van der Laan, de CEO van Action wil zo zijn dank uit spreken voor het harde werk en doorzettingsvermogen van het DC-personeel tijdens de coronacrisis.

We wisten een bezoek aan onze winkels een veilige en prettige ervaring te blijven maken voor onze klanten en onze unieke Action-formule is heel belangrijk voor hen,” schrijft van der Laan in een brief aan zijn werknemers.

Van der Laan laat in duidelijke bewoording weten dat hij trots is op het teamwerk en toewijding die de mensen hebben laten zien en daarom wil de directie haar dankbaarheid tonen voor alles wat zij in deze uitdagende tijd hebben gedaan. Op verzoek van de directie zijn de aandeelhouders en de Board van Action akkoord gegaan met deze beloning.

Niet iedereen krijgt 250 euro, die gaat enkel naar die mensen die 35 uur of meer per week werken, werk je tussen de 20 en 35 uur dan krijg je 200 euro, werk je tussen de 12 en 20 uur per week dan krijg je 120 euro en werk je minder dan 12 uur per week dan krijg je 70 euro. Dit geldt voor elke werknemer die op 31 oktober 2020 in dienst was.

Reageren via facebook