9.3 C
Medemblik
27 oktober 2020 05:25
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Formulierenbrigade Medemblik en Wognum openen weer de deuren

MEDEMBLIK – Vrijwilligersorganisatie VrijwilligersNH is vanaf vandaag weer gestart met haar formulierenbrigade in Medemblik en Wognum op de vaste locaties en nog steeds zonder afspraak langskomen. Heeft u (digitale)vragen dan kunt u bij de mensen van de formulierenbrigade terecht voor antwoord en uitleg.

De formulierenbrigade is op dinsdag in Medemblik en wel in het St. Maartenshof op de 1e etage (lift aanwezig) boven het consultatiebureau. U kunt langskomen tussen 14:00 en 16:00 uur, dit was voorheen 10:00 – 12:00 uur..

In Wognum is de formulierenbrigade elke woensdag van 10:00 tot 12:00 uur te vinden in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 in Wognum

Waarvoor kan men bij de brigade terecht?

Uitleg over brieven van gemeente, overheid en instanties zoals verzekeringen, UWV, DUO, woningcorporatie of bank. Het doen van aanvragen voor toeslagen, kwijtscheldingen of aanvullende financieringen, andere correspondentie met officiële instanties. Denk dan aan aanvragen van een DigiD, doen van declaraties bij de verzekeraar, aanvragen studiefinanciering of toeslagen en het verzamelen van de benodigde en juiste informatie ervan.

Reageren via facebook