9.6 C
Medemblik
26 november 2020 05:04
Medemblik Actueel.

Archieffoto..

Nieuweboer heeft goede generale voor bekerwedstrijd.

WERVERSHOOF – In de voorbereiding goede afspraken gemaakt. Echter in de eerste aanval onnodig balverlies en binnen 30 seconden scoorde Volendam. Als Nieuweboer zich herpakt heeft, domineert het de wedstrijd. In de 10e minuut scoort Sven Deen na een individuele actie de gelijkmaker. Even later ronde Nick Kuin na onderscheppingen van Sven Deen en Lex Bakker 2 aanvallen af en bracht de wisselstand op 1-3.

Na de wissel zocht Volendam meer de aanval, echter zonder kansen te creëren. Na diverse bal onderscheppingen kreeg Nieuweboer voldoende mogelijkheden. Eerst op aangeven van Mark Zwagerman en Lex Bakker en later op geheel eigen kracht bouwde Nick Kuin met 3 doelpunten de voorsprong uit naar 1-6. Halverwege de 2e helft werd bij Nieuweboer de concentratie en werklust minder en binnen 5 minuten kwam Volendam terug tot 4-6.

‘In de laatste minuten scoorde Mark Zwagerman na een verre uitgooi van keeper STAN Vertelman fraai onder controle te hebben gebracht en vervolgens wist uitblinker Nick Kuin in de laatste seconden nog een keer het net te vinden’.

Een verdiende 4-8 overwinning op een degelijke ploeg. Maandag 21 september speelt om 20.30 in Sporthal de Dars voor de landelijke beker tegen Topklasser AC Kingdom uit Amsterdam. Een bezoek zeker waard.

Reageren via facebook