7.3 C
Medemblik
24 november 2020 18:47
Medemblik Actueel.

Begroting gemeente Medemblik hoofdpijndossier voor wethouder Kuipers, ‘moeten ingrijpende keuzes maken’

MEDEMBLIK – Het college van de gemeente Medemblik levert de begrotingsstukken later aan bij de gemeenteraad dan gepland. Het later aanleveren van de begroting betekent dat de begroting op een ander moment in de gemeenteraad wordt behandeld dan nu in de agenda staat.

Lees ook: Interview: Wethouder van financiën Dirk Kuipers over de coronacrisis

De gemeente Medemblik staat voor de forse financiële opgave om op korte en lange termijn financieel sterk en gezond te blijven. Dat betekent dat er nu ingrijpende keuzes gemaakt moeten worden. Wethouder Dirk Kuipers van financiën: “De keuzes die wij nu maken hebben gevolgen voor de vitaliteit, de leefbaarheid, de voorzieningen en de activiteiten in onze gemeente voor de korte en de lange termijn. Dat is de reden waarom wij hier heel zorgvuldig mee om willen gaan.”

Lees ook: GemeenteBelangen wil loskoppeling woningbouw Abbekerk en bouw nieuw dorpshuis

Reageren via facebook