16.5 C
Medemblik
22 september 2020 12:40
Medemblik Actueel.

Van links naar rechts.sep/kevin/luuk/dylan (Foto aangeleverd)

Abbekerkse vriendengroep schrijft brief aan burgemeester: ‘Wij willen een skatebaan/Freerunningbaan’

ABBEKERK – De hechte vriendengroep is veel buiten te vinden, Voetballen, Jachtseizoen naspelen  (van YouTube) en Freerunning. De speeltuin? Nah die is voor kleine kinderen. Er is niets voor deze mannen uit groep 8!

Skate- en Freerunningbaan

Dat is wat de groep 8 jongens in Abbekerk er toe bracht om burgemeester Streng een brief te schrijven dat ze graag een skate/Freerunningbaan willen hebben in Abbekerk. Met minimale hulp van de ouders hebben ze samen een brief opgesteld en bedacht hoe dit verder aan te pakken waarbij ze buiten de brief ook een handtekeningen actie op poten zetten om hun brief meer kracht bij te zetten.

De komende dagen lopen de jongens door het dorp om handtekeningen om handtekeningen op te halen bij de inwoners van Abbekerk waarna burgemeester Streng een mooie brief van deze vrienden kan verwachten. Of het lukt is natuurlijk de vraag maar het feit dat deze groep met hun jonge leeftijd zoiets op poten proberen te zetten verdient alle lof.

De jongens hopen nu dat zoveel mensen een handtekening gaan zetten om zo de gemeente te porren hun wens te doen uitkomen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?