De Rechtbank in Alkmaar

Verdachte incident met overleden man Nibbixwoud blijft nog zeker 30 dagen langer in voorarrest

NIBBIXWOUD – De 32-jarige inwoner uit de gemeente Medemblik blijft nog zeker 30 dagen langer vastzitten laat het OM. in een verklaring weten. De man wordt door het OM. verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 26-jarige inwoner van Hoorn die samen met zijn scootmobiel in een sloot in Nibbixwoud werd gevonden.

Vanwege het onderzoek naar de betrokkenheid van de man bij de dood van de man doet het OM. geen verdere uitlatingen om het onderzoek niet in de war te schoppen. De 26-jarige man uit Hoorn werd gevonden onder zijn scootmobiel door de hond van een voorbijganger waarna direct de hulpdiensten werden ingeschakeld.

De politie liet toen al weten dat de optie van een misdrijf niet werd uitgesloten, waarna er groot onderzoek werd ingeschakeld naar waar de man de avond en nacht daarvoor was geweest. Hieruit bleek dat hij in zowel Hoorn en Wognum was geweest.. Bij het onderzoek zijn ook camerabeelden gebruikt van mensen met een buitencamera.

Reageren via facebook