Extreme hitte gooit planning FC Medemblik danig in de war

MEDEMBLIK – Door de extreme hitte van de afgelopen week lukt het de aannemer niet om de nieuwe velden op tijd af te krijgen zodat er weer getraind kan worden door de diverse teams. Het bestuur van FC Medemblik hoopt dat vanaf woensdag wel het B-veld klaar is en er op kan worden getraind. De aannemer zegt dat voor de start van de bekercompetitie de velden wel klaar zijn

Het bestuur ziet dan ook een probleem opdoemen nu er 1 veld beschikbaar is, maar roept iedereen op een beetje rekening met elkaar te houden en de trainingen iets kleiner op te zetten is ook een optie volgens het bestuur. Het andere veld dat wordt vervangen zal medio volgende week gereed zijn voor gebruik en dan kan er ook weer gewoon op het A-veld en op het D-veld worden getraind.

Reageren via facebook