Jeu de Boulesvereniging “De Westrand” Wervershoof zoekt nieuwe leden

WERVERSHOOF – Begin dit jaar zijn de 5 nieuwe banen van Jeu de boulesvereniging “de Westrand” in gebruik genomen en is het complex nu 9 mooie banen rijk. Door de toernooicommissie werd een heel jaarprogramma opgesteld met leuke activiteiten voor zowel jong als oud, leden en belangstellenden.

Maar helaas gooide de Corona roet in het eten en mocht er vanaf half maart niet meer gespeeld worden. Gelukkig is dit vanaf juni wel weer mogelijk onder bepaalde voorwaarden en volgens de richtlijnen van het RIVM. Op de dinsdag- en vrijdagmiddag wordt er nu op 5 banen fanatiek gebouled. In de afgelopen weken heeft de vereniging weer 6 nieuwe leden mogen verwelkomen maar er kunnen nog meer nieuwe leden bij. Iedereen is namelijk welkom bij onze club, zowel jong als oud.

De vereniging heeft voor iedereen die het eerst een paar keer wil proberen voldoende jeu de boulesballen klaarliggen, dus die hoef je zelf nog niet per se zelf te hebben. Heb je belangstelling en wil je het eerst een tijdje proberen voordat je lid wordt van de club dan kun je op de dinsdag- en vrijdagmiddag vanaf half 2 terecht bij onze club. Maar voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om overdag te komen spelen wilde vereniging tot en met eind augustus ook op woensdagavond de baan open gaan stellen van 19.00-21.00 uur.

Heb je hiervoor belangstelling neem dan even contact op met Koos Botman, voorzitter van de vereniging. Je kunt hem bereiken via 0640875067 of via de mail afiebotman@hotmail.com. Nieuwe leden mogen de eerste 3 maanden gratis meedoen en daarna is de contributie slechts € 60,- per jaar. Hiervoor krijg je veel gezelligheid bij een sterk groeiende club.

Reageren via facebook