Wat eten wij vandaag: Aspergesalade met makreel

Aspergesalade met makreel

Wat eten wij vandaag: Aspergesalade met makreel Wat eten wij vandaag: Aspergesalade met makreel Het recept uitprinten
Aantal personen: 3 Kooktijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingrediënten

  • 1 pakje aspergesaus
  • 300 g witte asperges
  • 300 g groene asperges
  • 300 g gerookte makreelfilets, in stukjes
  • 1 el peterselie, fijngehakt
  • 25 g boter

Instructies

  1. Schil de witte en groene asperges en verwijder het harde uiteinde.
  2. Snijd de witte en groene asperges in de lengte doormidden en vervolgens in stukjes.
  3. Kook de witte asperges 10 minuten gaar en de groene asperges in 5 minuten.
  4. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje en roer de boter erdoor.
  5. Meng de witte en groene asperges en schep de makreel, peterselie en de saus erdoor.
  6. Serveer het gerecht eventueel met gebakken aardappelen of ovenfriet.

Reageren via facebook