Beauty & Hairlaser by Manon geopend

MEDEMBLIK – Op 14 juli 2020 is Beauty & Hairlaser by Manon geopend. In de salon kunt u terecht voor het definitief verwijderen van uw lichaamsbeharing, maar ook voor visagie en bruids arrangementen. Er wordt in de salon gewerkt met de splinternieuwe TripleWave Diode Ice laser-ontharingsapparaat, dat snel, pijnloos en veilig is. Dit is géén IPL apparaat. Dit apparaat is bijzonder effectief en voor vrijwel alle huid- en haartypen geschikt!

Voor definitieve verwijdering van de haren op de te behandelen gebieden, zijn er gemiddeld 7 behandelingen nodig. Dit kan per zone verschillen en hangt ook af van huidskleur en haarkleur.

Als u interesse hebt en het scheren, waxen of epileren zat bent, maak dan een afspraak bij Beauty & Hairlaser by Manon.

Voor eventuele vragen over de behandelingen, prijzen, acties, of wanneer u een afspraak wilt maken stuur dan een bericht of bel naar 06 – 83671056 en volg de Instragram en Facebook @Beauty.hairlaserbymanon

Reageren via facebook