22.4 C
Medemblik
12 augustus 2020 08:09
Medemblik Actueel.

Het BON-theater: onveranderd leuk en toch anders dan anders

MEDEMBLIK – De editie van het nieuwe BON-theaterprogramma verschijnt dit jaar niet ‘huis aan huis’ zoals u van Het BON-theater gewend bent maar alleen digitaal. Dat heeft alles te maken met de bewogen periode die achter ons ligt en waar we eigenlijk nog steeds middenin zitten. Corona heeft heel veel veranderd, en ook onzeker gemaakt. Dat geldt ook voor de theaters. Halverwege maart sloot het theater noodgedwongen de deuren. De volksgezondheid boven alles.

Daarmee ontstond ook de vraag wat dit zou betekenen voor het theaterseizoen dat voor ons ligt. Langere tijd was dat onzeker, maar nu is er goed nieuws. Het Bon-theater kan van start en u kunt weer genieten van een onveranderd leuke avond uit.

Toch zijn er een aantal dingen anders dan anders. Door de verbouwing van MFA de Muiter – en dus ook de theaterzaal – start het theaterseizoen later dan u van het Bon-theater gewend bent.  Het BON-theater ontvangt u vanaf 7 november in een compleet vernieuwd BON-theater. Vloer, wanden en het podium worden aangepast en als klap op de vuurpijl zal er een heuse tribune verrijzen waardoor u ook achterin de zaal een goed zicht heeft op het podium. Een lang gekoesterde wens van Het BON-theater komt daarmee in vervulling.

Uiteraard zorgen zij ervoor dat u veilig naar het theater kunt. De voorstellingen in 2020 bieden zij daarom twee keer op één avond aan. Zo kunt u met een klein publiek en in een intieme veilige setting van de voorstellingen genieten. Onder voorbehoud gaat het BON-theater in 2021 terug naar het oude vertrouwde. Houd de website, de BON-nieuwsbrief en de Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws. Hier verschijnt ook binnenkort de digitale theatergids op.

Vanaf 1 augustus kunt u uw kaarten reserveren. Voor de abonnementen (5 voorstellingen met 10% korting) is het formulier te downloaden van de site.
Een belangrijke aanpassing van het theaterprogramma is dat Z.G.A.N. dit jaar geen voorstelling geeft en Kiki Schippers alsnog komt op 12 december.
Voor wat betreft de voorstellingen die geruild zijn met eerdere voorstellingen wordt er in augustus contact met u opgenomen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?