Groep 8 Werenfridus Wervershoof op kamp in eigen school

WERVERSHOOF  – De leerlingen van groep 8 kunnen niet gewoon op kamp zoals voorgaande jaren. Maar gelukkig hebben de juffen van de Werenfridus in Wervershoof iets leuks bedacht.

Een heel speciaal kamp, want ze gaan namelijk slapen op school en dat komt niet veel voor. De activiteiten die ze gaan doen is nog een verassing voor de kinderen maar wij krijgen alvast een primeurtje. Normaal gaan ze naar Texel maar door de coronacrisis kon het kamp niet doorgaan en dus moest er gebrainstormd worden..

Voor de Werenfridus in Wervershoof is het een primeur, nog nooit heeft iemand op school geslapen, althans slapen..   nee van slapen zal weinig zijn gekomen.  En het voordeel van een kamp in eigen dorp.. je hebt alles bij de hand..

Reageren via facebook