22.4 C
Medemblik
12 augustus 2020 09:01
Medemblik Actueel.

Interview Harry Nederpelt over de energietransitie in Medemblik naar aardgasvrij wonen.

MEDEMBLIK – Medemblik is begonnen met de overstap naar aardgasvrij wonen. In 2050 verwarmen en koken alle huishoudens in de gemeente enkel nog op een duurzame manier. Het is belangrijk de overstap zo zorgvuldig en betaalbaar mogelijk te maken. Daarom kijkt de gemeente Medemblik per wijk naar de meest geschikte alternatieven voor aardgas. De overgang naar een aardgasvrije gemeente maken we samen. Hoe we dit samen gaan doen, legt de gemeente Medemblik vast in de Transitievisie Warmte (TVW). 

Wethouder duurzaamheid Harry Nederpelt gaf een interview over hoe de route naar aardgasvrij koken en verwarmen er in Medemblik komt uit te zien.

Meer weten? Kijk dan op www.duurzaammedemblik.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?