Zomerzeilen bij Bestevaer kan toch doorgaan!

MEDEMBLIK –  Goed nieuws voor de jeugd die van zeilen houdt en graag wil zeilen, zomerzeilen bij Bestevaer in Medemblik kan toch doorgaan! Kinderen mogen weer sporten en Bestevaer gaat het zomerzeilen zo inrichten dat het volgens de richtlijnen van het RIVM mogelijk wordt om de lessen te geven.

Dat betekent onder meer dat zij de zomerzeilweken iets inkorten omdat bij elkaar komen in het clubhuis en de kleedkamers nog niet is toegestaan. In plaats van een hele dag op en rond het water zal dat nu zijn van 09.00 uur tot 13.00 uur. Maar wel met veel waterplezier, Bestevaer kan naast zeilen ook suppen, surfen en in veilig water zwemmen. Een TOP-week is gegarandeerd.

Dus verveel je je in de zomervakantie? Denk er dan eens over om een weekje te gaan zeilen. Ben je tussen de 8 en 13 jaar, dan ben je welkom.

Deze weken zijn bedoeld voor alle kinderen die het leuk vinden om te leren zeilen of nog beter willen leren zeilen. Bestevaer geeft les volgens het CWO systeem . Bestevaer zeilt op een geweldige locatie, een beschutte kom, met directe verbinding met het IJsselmeer. Ben jij niet bang om een beetje nat te worden, geef je dan op! Jongeren die al eerder mee hebben gedaan, zijn natuurlijk ook weer van harte welkom.  De kinderen krijgen dan ook een diploma of vorderingsstaat uitgereikt.

De club verzorgt het materiaal, jij moet een zwemdiploma hebben en een goed humeur meenemen.

In 2020 zijn er zeilweken in:

  • week 28   06 juli t/m 10 juli
  • week 29   13 juli t/m 17 juli
  • week 32   03 augustus t/m 07 augustus
  • week 33   10 augustus t/m 14 augustus

Het zeilkamp is van maandag t/m vrijdag
Van 09.00 uur tot 13.00 uur
Locatie: Vooroever 14a, 1671 SG Medemblik

Schrijf je hier in. Doe het snel, want vol = vol   

Prijzen zeilkamp 
1 week zomerzeilen €  200,-
Boek je samen met broertje/zusje/vriend/vriendin € 175,-
Ben je lid van WSV Bestevaer € 175,-

Reageren via facebook