13.8 C
Medemblik
28 september 2020 23:49
Medemblik Actueel.

Bungalowpark Zuiderzee: ‘Medemblik denk mee met ons over uitbreiding zwembad’

MEDEMBLIK – Door de crisis en de grote tekorten bij de Wmo staat Medemblik voor een zware opgave om het huishoudboekje met de zwarte pen te kunnen blijven schrijven. Medemblik heeft daarom al 5 kostbare projecten op een ‘hold’ gezet, waaronder de nieuwbouwplannen van Zwembad de Zeehoek in Wervershoof.

Bungalowpark Zuiderzee wil meedenken

Robin Stolp, directeur van Uniek Parken B.V. de eigenaar van Bungalowpark Zuiderzee nodigt de gemeente Medemblik uit om te kijken of er samenwerking mogelijk is om op het park een volwaardig overdekt zwembad te creëren.

Robin Stolp is van mening dat een volwaardig overdekt zwembad op het Bungalowpark van grote meerwaarde kan zijn voor de inwoners van de gemeente Medemblik en daarnaast ook aantrekkelijker is voor de toeristen en als voorziening tijdens slecht weer.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?