De Snertpop Popquiz: doe je mee?

MIDWOUD – Niets voor ons, dat stilzitten. De hoogste tijd voor wat afleiding. En dat komt goed uit, want op vrijdag 8 mei wordt de Snertpop popquiz gespeeld. Jij doet toch ook mee? 

In de online quiz wordt je popkennis op een leuke manier getest. De fragmenten komen uit een periode van 1950 tot 2020 en er wordt gespeeld in categorieën als intro’s, linke soep en de thuisplaat. Wat Pink, Ed Sheeran, Lucifer en Madness met elkaar gemeen hebben, dan hoor en zie je op 8 mei, vanaf 20 uur. Je kunt als individu meedoen aan de popquiz, maar misschien is het leuker om een team te verzamelen. Zoek elkaar op via een digitale verbinding en beleef samen een gezellige avond.

Deelname aan de quiz kost 10 euro (meer mag altijd) en de opbrengst gaat volledig naar Snertpop. Opgeven kan via info@snertpop.nl. Na opgave ontvang je op de dag van de quiz een mail, met daarin een link naar de livestream van de quiz.

Reageren via facebook