Het had zo mooi kunnen zijn, schaatsen op de ijsbaan bij het kasteel.

Medemblik – Maar helaas dachten de weergoden er net iets anders over. Valentijnsdag is voor velen in Nederland behoorlijk in het water/sneeuw gevallen en ook voor Peter Commandeur, de initiatiefnemer van de ijsbaan bij het kasteel is het geen dag om met plezier naar terug te kijken. Hij had liever een plein vol schaatsende en plezier makende mensen gezien.

Om 2 uur vanmiddag opende burgemeester Frank Streng de ijsbaan onder het genot van een lekker glaasje Torteldruifjeswijn. Waarna natuurlijk nog wel even de schaatsen moesten worden ondergebonden.

Gelukkig knapt het weer na vandaag wel weer op en  kan er nog volop gebruik worden gemaakt van de ijsbaan bij het kasteel. Dus stel die wintersport maar uit, je kan nu lekker schaatsen in Medemblik en weer opwarmen bij de koek en sopie-tent. De openingstijden vind u op http://www.schaatsenophetplein.nl/

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.