Hoera! Piet en Emma Wester 60 jaar getrouwd

MEDEMBLIK – Piet (86) en Emma (82) zijn vandaag, op 21 april, 60 jaar getrouwd. De uitnodigingen voor het feest waren al een tijd geleden verstuurd, maar helaas gooit het coronavirus roet in het eten. Vanwege de maatregelen kan hun party niet doorgaan…

In 1960 gaven Piet en Emma elkaar het jawoord. Eerder sprong de vonk tussen hen over op de kermis in Medemblik. Ze waren van plan om dit bijzondere jubileum groots in het Sint Pieter te vieren. Net als bij hun gouden huwelijk, dat ze bij restaurant Van der Valk vierden, wilde het stel op deze mijlpaal met familie en andere naasten proosten.

Vanwege corona gaat het feest vandaag niet door, maar zodra het weer is toegestaan zal het glas alsnog op het diamanten huwelijk worden geheven. Op gepaste afstand zullen de (klein)kinderen Piet en Emma vandaag feliciteren met deze speciale dag.

En ook wij van redactie Medemblik Actueel brengen hierbij graag de felicitaties over! We wensen jullie nog veel gelukkige en gezonde jaren toe.

Reageren via facebook