Jeffrey Oud, Bas Berkhout en Jeroen Aker maken lied voor alle zorgmedewerkers

WERVERSHOOF – Muzikanten Jeffrey Oud, Bas Berkhout en Jeroen Aker zijn al sinds de uitbraak van het Coronavirus meerdere malen per week volledig vrijblijvend op pad om ouderen, verplegend personeel, en hun cliënten een hart onder de riem te steken. Met hun aangepaste versie van het nummer: “Leun op mij” van Ruth Jacott hebben ze vooral bij de zorgmedewerkers veel emoties los gemaakt. Op de vraag of de heren hier niet iets speciaals mee zouden kunnen doen, was het antwoord natuurlijk duidelijk, maar daar heb je wel wat hulp bij nodig.

Via Facebook werd een oproep gedaan om vanuit de zorg korte filmpjes of foto’s te sturen die uiteindelijk in een videoclip gebruikt konden worden. Daar is massaal gehoor aan gegeven. Er is een keuze gemaakt zo veel mogelijk ingezonden filmpjes te verwerken in de clip. Uiteraard iedereen bedankt voor het insturen…

en het belangrijkste: Deel deze video en steun onze Zorgkanjers! #doeslief

Met zeer veel dank aan Patrick ter Wee (eigenaar Legacy Studio Zwaagdijk), Joram Pinxteren (engineer/producer) en Cas de Beer (cameraman/editor) is dit inmiddels tot een prachtige samenwerking gekomen met als resultaat, een unieke studio-opname met bijpassende videoclip!

Als u de zorgmedewerkers ook een hart onder de riem wilt steken, deel deze video via Facebook met al uw vrienden, ze verdienen het.

Origineel: Ruth Jacott
Speciale uitvoering voor alle zorgmedewerkers van Nederland uitgevoerd door JBJ. (Jeroen Aker, Bas Berkhout & Jeffrey Oud)

Reageren via facebook