13.1 C
Medemblik
21 mei 2020 06:55
Medemblik Actueel.

Ongeval Andijk mogelijk opzettelijk veroorzaakt.

ANDIJK – Het ongeval aan de Klamptweid in Andijk afgelopen woensdagavond is mogelijk opzettelijk veroorzaakt. Een 55-jarige inwoner van Lelystad werd rond 20:00 uur aangereden maar hoefde na onderzoek door het ambulancepersoneel niet naar het ziekenhuis worden gebracht. Het slachtoffer is werkzaams als BOA (Buitengewoon Opsporings Ambtenaar) van de gemeente Medemblik.

Politiewoordvoerder Wendy Boudewijn zegt tegen Medemblik Actueel: ,,We hebben nog een zoekslag gemaakt naar de persoon op de scooter, vandaar dat ook een burgernet is verspreid. De scooterrijder is echter nog niet aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Signalement dader: Lengte ± 1.80 meter, de dader reed op een zilverkleurige Yamaha Aerrox, droeg een grijze helm met een opvallende doodskop daarop afgebeeld.

Getuigen, en mensen die weten waar de dader zich bevind worden verzocht te bellen met de politie op telefoonnummer: 0900-8844 of als u liever anoniem blijft op telefoonnummer 0800-7000

Reageren via facebook