Coronacrisis slaat hard toe op zorglocatie De Watermolen Abbekerk

ABBEKERK – De coronacrisis laat diepe sporen na in Omring zorglocatie De Watermolen in Abbekerk. Daar zijn nu al drie bewoners overleden aan het coronavirus. In De Watermolen wonen vooral mensen met dementie in 5 kleine woongroepen.

Omring woordvoerder Job Leeuwerke zegt tegen het NHD dat van twee bewoners het zeker is dat zij zijn overleden aan corona en dat van een derde het vrijwel zeker is dat deze is overleden aan het coronavirus.

Leeuwerke heeft familieleden van de overige medebewoners inmiddels geïnformeerd over de gebeurtenissen. ,,Dit heeft een ongelooflijke impact op deze kleine woongemeenschap. We sluiten ook niet uit dat er nog meer besmettingen komen, al doen wij er alles aan om dat te voorkomen. Dit is heel verdrietig, vooral voor de getroffen families.’’