Coronavirus update Medemblik: aantal patiënten in het ziekenhuis blijft stabiel op 22

MEDEMBLIK – Het aantal inwoners uit de gemeente Medemblik dat met coronaverschijnselen is opgenomen in het ziekenhuis blijft stabiel op 22. Het werkelijke aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus ligt hoger dan het aantal dat hier genoemd wordt. Dit komt omdat niet iedereen met mogelijke besmetting getest wordt.

Overzicht Nederland

  • Het totaal aantal gemelde patiënten opgenomen (geweest) in het ziekenhuis: 6.622 (+336)
  • Het totaal aantal gemelde overleden patiënten: 1.651 (+164)
  • Het totaal aantal positief geteste patiënten: 16.627 (+904)

Duiding

Vandaag zijn er 336 patiënten als in het ziekenhuis opgenomen gemeld. Er zijn sinds gisteren 164 personen als overleden gemeld. Deze mensen zijn niet allemaal in de afgelopen dag in het ziekenhuis opgenomen of overleden.

Reageren via facebook