Wederom extreme stank afkomstig van de vuilstort in de Wieringermeer

OPPERDOES – Je kon er op wachten, noordwesterwind en de klachten over een zware zure lucht afkomstig van de vuilstort in de Wieringermeer ter hoogte van Opperdoes. Klachten komen vooral uit Medemblik zelf, maar ook uit Wervershoof en zelfs uit Andijk.

HVC beloofde in 2019 al dat het met het vervangen van de oude filters zou zijn opgelost, maar niets anders blijkt waar te zijn, de stank is misschien nog wel erger dan voorheen. HVC liet in 2018 nog weten dat de stankoverlast niet bij hun vandaan kwam, maar onderzoek wees anders uit.

Heeft u last van de stank maak dan gebruik van de ‘Meurknop’ op de website of klik op deze link om direct naar het formulier te gaan waarmee u uw klacht bij de Omgevingsdienst kan indienen.

Reageren via facebook