Tavenu Opperdoes komt met uniek project voor 4 mei

OPPERDOES – T.A.V.E.N.U. uit Opperdoes wil ondanks het afblazen van de 4 mei herdenking toch op een unieke wijze aandacht schenken aan de jaarlijkse dodenherdenking in de gemeente Medemblik.

Laura Brouwer-klaver van de muziekvereniging Tavenu zegt over het project tegen Medemblik actueel: “T.A.V.E.N.U. wil op 4 mei om 19.58 uur met al haar blazers het signaal taptoe spelen. Onze Marleen Schipper heeft dit signaal getransponeerd voor al onze blazers. Uiteraard moeten alle maatregelen in acht genomen worden. Geen groepsvorming en iedere muzikant kan dit voor het eigen huis spelen

Maar om het project te doen slagen zijn er nog strijkers, klarinetten, hobo’s of anderen die ook mee willen doen nodig, daarom roept Laura Brouwer-klaver iedereen op die een muziekinstrument kan bespelen zich aan te melden via de Facebookpagina van T.A.V.E.N.U.

Met dit project hoopt Laura Brouwer-Klaver dat misschien wel in heel Nederland op 4 mei dit signaal kan klinken om de 2 minuten stilte in te luiden bij de dodenherdenking.

Reageren via facebook