Inloophuis Medemblik blijft verbinden met o.a. Videochat

MEDEMBLIK – Dat ook het inloophuis haar deuren moest sluiten door de Coronavirus, was te verwachten. Voor veel van onze gasten een grote teleurstelling, Juist nu alles zo onzeker is. Toch laten wij onze gasten niet in de steek, zegt Ton van der Wal tegen Medemblik Actueel. 

“We zijn gestart met een gesloten  Facebook groep, waar onze gasten en vrijwilligers. alles kunnen delen. Daarnaast heeft  het inloophuis, samen met Stichting Dalisay Recovery een videochatservice  aangekocht (ZOOM), waardoor wij tot 100 personen tegelijk met elkaar kunnen chatten en delen. De Koffie moeten de gasten helaas zelf naast hun computer of tablet zetten, wat vast geen probleem zal zijn. De gasten van het inloophuis kunnen zich aanmelden voor de gesloten Facebook groep op: https://bit.ly/2Wu93hv

Bekende mensen worden dan door ons goedgekeurd. Voor de ZOOM videochat, worden individueel uitnodigingen gestuurd. De videochat is beschikbaar voor onze doelgroep! Iedereen is dan zichtbaar en we helpen onze gasten daar op weg met informatie tips en ontspanning. Het voelt goed om elkaar weer even bij te praten. ‘ hoe gaat het met je’ etc. Mocht je geen uitnodiging krijgen, en bekend  zijn bij het inloophuis?

Mail dan je gegevens even door naar info@inloophuismedemblik.nl. M.a.w wij zitten dus niet stil. We zien onze gasten graag terug op de gesloten Facebook groep, en tot ziens, op de ZOOM videochat. N.B. er zijn geen kosten aan verbonden! Ziek zijn, en deze crisis is al duur genoeg! Telefonisch zijn we uiteraard ook bereikbaar, zie inloophuismedemblik.nl.

Reageren via facebook